31 december 2020

Jaaroverzicht.. 😊 Het is voor ons vaak lastig om foto’s te plaatsen van projecten waar we mee bezig zijn. Wij willen enerzijds niet pronken met de machines van onze klanten, maar ook geen foto’s plaatsen van machines die nog niet geleverd zijn aan de eindklant. In een jaar waarin Corona maar ook PFAS en stikstof de verkoop van nieuwe machines deed stagneren hebben wij toch vele mooie projecten mogen maken. Daarom plaatsen we op deze laatste dag van het jaar toch nog een paar hoogtepunten. Een aantal foto’s hebben we even geleend. We hopen hier niemand mee te passeren. Nogmaals iedereen bedankt voor het vertrouwen en een fijne jaarwisseling! Tot ziens in 2021! 👍

24 december 2020

En zo loopt 2020 dan toch op zijn einde. Wij zijn dankbaar dat we ondanks alle maatregelen rondom het Coronavirus gewoon ons ding konden blijven doen. Iedereen enorm bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!! 👍 Blijf gezond!

13 november 2020

In progress..💪🔧

10 november 2020

Nieuwe machines! 👌In 2007 kochten wij als een van de allereerste een Parflange 170 flaremachine van Parker. Destijds een beproefd systeem in de scheepvaart. In de wereld van het grondverzet echter compleet nieuw.

Door zelf gereedschappen en onderdelen te ontwikkelen hebben we het geschikt gemaakt voor de veelal afwijkende leidingdiameters op grondverzetmachines. Soms kostte het moeite om onze klanten te overtuigen van de voordelen en met name de duurzaamheid van dit systeem. Maar nu 13 jaar later kunnen we wel zeggen dat bijna al onze klanten ervan overtuigd zijn. Zeker duurzaam is het dat deze eerste machine na 13 jaar nog elke dag gebruikt wordt. Mede daarom hebben we nu besloten te investeren in nieuwe flaremachine, opnieuw een Parflange 170 van Parker. De oude machine zal gereviseerd worden. In totaal beschikken we nu over drie machines waarmee we zowel in de werkplaats als op locatie ons mannetje staan.💪Om de toenemende vraag naar slangassemblages aan te kunnen hebben wij daarnaast een nieuwe UniFlex HM325 productiepers erbij gekocht. Met deze nieuwe machines hopen wij weer jaren vooruit te kunnen! Wij danken Geeve Hydraulics B.V. voor de snelle en correcte levering.

05 oktober 2020

Heeft u onze advertentie in de Agri Trader al gezien?Vaak krijgen wij klanten aan de balie met een beschadigde of lekke hydrauliekleiding die voor nood een slang hebben gemonteerd, of de leiding ter plaatse hebben proberen te lassen. Meestal vanuit de gedachte dat een nieuwe leiding maken te lang duurt..In 95% van de gevallen kunnen wij echter uw leiding namaken terwijl u een kopje koffie drinkt bij ons aan de balie.Voorkom dubbele kosten en neem direct contact met ons op in geval van een kapotte leiding. Vaak kunnen we aan een foto al zien wat de mogelijkheden zijn. Door onze grote database kunnen wij veel origineel leidingwerk zelfs al maken terwijl u het oude demonteert.Wij zijn er van overtuigd dat dit de meest efficiënte oplossing is met de minste stilstand van uw kostbare materieel. Dus tob niet maar bel ons! 0299-460978

03 juni 2020

Aankomende zondag zijn wij te zien in Holland van Boven op SBS6 rond 3 uur!

17 oktober 2019

Daar gaan er weer een paar! 👍👍