Elke machine heeft zijn eigen aanpak

Technische oplossingen en -plannen om specialistische machines probleemloos te laten functioneren. Dat vraag om kennis, technisch inzicht en de juiste onderdelen.

Projectbouw als specialisme

Totaalleverancier

De kracht van Nagel Hydraulics zit in het ontzorgen van de klant.
Met meer dan 20 jaar ervaring en reeds duizenden opgebouwde machines zijn wij specialist in het opbouwen van leidingwerk op grondverzetmachines. Voor productie van losse slangen en leidingen klaar voor montage, tot het opbouwen en in bedrijfstellen van complete machines en installaties.

Gericht werken

Wij streven naar een “merkeigen opbouw”, wat betekent dat uw machine zoveel als mogelijk vergelijkbaar zal zijn met de opbouw van de machinefabrikant zelf. Dit betreft bijvoorbeeld de leidingbeugels, koppelingen en zelfs de positie van de bochten. U kunt vertrouwen op vakkundige service en afwerking van uw machine.

Meedenken

Nagel Hydraulics voorziet jaarlijks wij c.a. 250 nieuwe, specialistische machines van leidingwerk.

Dit betreft onder andere:
Long-reach graafmachines, compleet nieuw of verlengd.
3-delige gieken voor waterwerk of slooptoepassingen.
High-reach sloopmachines.
Funderingsmachines.

Hierbij heeft elke machine zijn eigen uitdaging. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp en streven naar de beste oplossing.

Technische kennis

Door de jaren heen hebben wij een grote database opgebouwd met standaard maatvoering van leidingdiameters, verbindingen en eindposities van leidingwerk. Aan de hand hiervan kunnen wij het leidingwerk compleet uittekenen op de giekdelen alvorens het in productie gaat. Hiermee heeft u een vooraf een duidelijk beeld en achteraf een goed naslagwerk.

Kwaliteit

Al sinds 2007 wordt er gewerkt met zogenaamde Non-welding systemen. Inmiddels kan bijna elke verbinding gemaakt worden zonder te lassen. Dit vermindert de kans op lekkages, is sneller en tevens schoner tijdens de productie. Ook voor de afwijkende leidingdiameters die voornamelijk door de Aziatische fabrikanten gebruikt worden hebben wij deze systemen zelf ontwikkeld.

Interesse in onze projectbouw of een specifieke wens?
Neem snel contact met ons op!

Interesse in onze projectbouw of een specifieke wens?
Neem snel contact met ons op!